Şenay Ertorun

Filmmaker & Fotographer
2003 yılında "Ufacık Tefecik Gördün De..." isimli ilk belgesel filmimle başlayan sanat yolculuğum kısa film ve deneysel filmlerin yanı sıra klip çekimleri, reklam ve tanıtım filmlerimleriyle, organizasyon çekimleriyle devam etmektedir.
 

Filmografi

  • 2000: “Ben Selpak Satmasaydım” – Yönetmen / Görüntü Yönetmeni

  • 2002: “Ben Vedat Günyol” Filmi – Yönetmen Asistanlığı

  • 2002: TC. Maltepe Üniversitesi Tanıtım Filmi – Yönetmen Asistanlığı

  • 2002: “Sevgi Nedir?” – Yönetmen Asistanlığı

  • 2003: TC. Marmara Eğitim Kurumları Tanıtım Filmi – Yapım Sorumlusu

  • 2003: “Ufacık Tefecik Gördün de...” – Yapımcı ve Yönetmen

  • 2003: İnsan Konuştuğudur – Kameraman Asistanlığı

  • 2008: “40.Yıl Rotaract” – Senaryo Yazarlığı

  • 2008: “O” Kent” – Yapım ve Yönetmen

  • 2010: “Twestival İstanbul” – Yapımcı ve Yönetmen

  • 2011: “Biz de Varız” – Yapım ve Yönetmen

  • 2011: “Karamürsel” (Prainetos) - Yönetmen

  • 2011: “Gölge” – Yardımcı Yönetmen ve Oyuncu

  • 2011 – 2013: “Karadeniz’in Sesi: Kemençe” – Yapım ve Yönetmen

  • 2012: Doğuş Üniversitesi Gelişim Orkestra ve Korosu Tanıtım Filmi – Yönetmen

  • 2013: CTI Systems Tanıtım Filmi –Yönetmen

  • 2013: “Operada 36 Yıl: Gökçen Koray İle Bir Dönem Koro” –Yönetmen

  • 2013 – 2014: “İnönü Batığı” – Yönetmen

  • 2014: Prodivers Ayvalık Dalış Kulübü Tanıtım Filmi – Kurgu Yönetmeni

  • 2015: Dedikodusuz Hava Sahası – Görüntü ve Kurgu Yönetmeni

  • 2015: Hizmette Sınır Yok – Görüntü ve Kurgu Yönetmeni

  • 2016: Neden - Yapımcı ve Yönetmen

  • 2016: S. O. S. - Yapımcı ve Yönetmen

  • 2017: Gör, Hisset Ve Farkına Var - Yapımcı ve Yönetmen

  • 2017: Doğanın Gücü - Yönetmen ve Kameraman

  • 2018: GDO'suz - Yönetmen ve Kameraman

  • 2018: Gitmek - Yönetmen ve Kameraman

  • 2018: Suç - Yönetmen ve Kameraman

  • 2019: Sahte - Yardımcı Yönetmen

  • 2019: Gizemli Yolculuk - Yönetmen ve Yapımcı

  • 2020: İstanbul Kızları - Yönetmen (KLİP)

senay.jpg

Katıldığımız
Film Festivalleri

LİFT-OFF GLOBAL FİRST-TİME MAKER 2019

Uluslararası ilk film yapımcıları film festivali.

LİFT-OFF GLOBAL NETWORK 2019

Uluslararası İnternet Ağı Film Festivali.

 

AFSAD KISA FİLM FESTİVALİ 2018, 2019

Ankara Fotoğraf ve Sinema Akademisi Derneği film Festivali 1-2.

MARMARİS KISA FİLM FESTİVALİ

2014, 2018, 2019

Uluslararası Marmaris Kısa Film Festivali Katılımı 1-2-3

4. TÜRK DÜNYASI BELGESELİ FİLM FESTİVALİ
Asya Kıtasındaki Türk Cumhuriyetleri arasında düzenlenen 9 Ülke 9 Şehir 1 Festival
KADIKÖY ÇEVRE FESTİVALİ 2017
Kadıköy Belediyesinin düzenlediği Çevre Festivali etkinlikleri kapsamında hem fotoğraf sergisi hemde film festivaline katılım.
BAKIRKÖY BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇEVRE KISA FİLM FESTİVALİ 2018, 2019
16.-17. Uluslararası Çevre Kısa Film Festivaline Katılım.